БРЕЕЕЕЈ ОВА ИНДИЈАНЦИТЕ ОД ДУИ ГОЛЕМИ ТЕПАЧИШТА : Шоферот на директорката на агенцијата за спасување и кризи му се заканувал на новинарот Мухамед Зекири!

0
2123

Пред малку се јави јунакот шоферот на Сузана Салиу, Ејуп Салиу нејзин роднина и ми се закануваше. Оди продавај си јунаштво на друго место ја имаш погрешено адресата сиротињо!!
‪#‎Сузана‬ и ДУИ врзете си ги кучињата

Мухамед Зекири, фб статус

Вчера една друга бараба од ДУИ претепа активист на Ленка во Сингелиќ. И тоа за да го одбрани Грујо од негодувања околу помошта за поплавените подрачја?!?! Што им е на овие од ДУИ, овие од која афричка џунгла се?!