Бранко Црвенковски : Не верувам дека веќе има наши сограѓани кои се спремни да се тепаат и да гинат за плацевите и милионите на Груевски и Мијалков!

0
908

brankosudirnarod

“На 24-ти декември попуштив затоа што попаметниот попушта, Груевски тогаш тргна кон граѓанска војна, но сега не треба да се попушти и мислам дека сега веќе нема Македонец кој е спремен да се тепа и да гине за да го брани овој режим и за плацевите и за милионите на Груевски и Мијалков” изјави бранко во Топ Тема на Телма.