Бранко Црвенковски: Немам намера да се враќам во политиката, само сакам да помогнам колку што можам!

0
1031

brankopolitika

“Немам никакви претензии за политички функции, се активирам само за да помогнам колку што можам!” изјави Бранко во Топ Тема на Телма.