БРАНКО ПОЧНА ДА ФРЛА СО ДРВА И КАМЕЊА ПО ЗАЕВ И ВЛАДАТА ОД СЕДИШТЕТО НА МАНУ: ЈА БЕВ НАЈДОБАР ПРЕМИЕР, СЕ ПОСЛЕ МЕНЕ Е ПОТОП!

0
4214

Откако ја не сум премиер, се е полошо во земјава.

Задолженоста на државата, корупцијата, криминалот, вработените во државата, поделеноста…

Ни треба нова платформа за да ја вратиме земјата на правите патеки.

Стево ајде спаси ја земјава, ти си во добра позиција како претседател и авторитет во земјава!

Ова беше говорот на Бранко Црвенковски во МАНУ.

Човекот кој се прослави со матната приватизација, со безброј афери и криминали како ТАТ, он ќе ја оправел државата.

Човекот во чие време се случуваа атентати на претседатели, менаџери на големи државни фирми преку ноќ станаа милијардери, над 200 000 народ остана преку ноќ на улица без работа, он ќе држи лекции како државата да се опраела…

Човекот кој 20 години беше на врвот на политичката сцена и немаше храброст да го реши проблемот со Грција, он ќе држи лекции како требало…

Човекот што на албанците праќаше тенкови затоа што сакале знамето да си го закачат на јарбол пред општина, он ќе зборел како требало…

Човекот кој ги имаше бомбите на Заев но ги чуваше во фиока затоа што се плашеше од Груевски од Мијалков и не ги објави затоа што наводно се плашел да не му го убијат синот. Демек Заев нема деца или децата на Заев се некакви лебарки…

Таткото на СДСМ го фрли детето во контејнер затоа што детето е успешно ама Бранко не е на чело на владата и затоа кој го ебе и детето и неговиот успех…