Бракот ми значи многу, прво љубов па бебе: Розга се разголе и проговори за приватноста

0
1982

Хрватската пејачка Јелена Розга искрено проговори што мисли за бракот, по раскинувањето на врската со музичарот Стјепан Хаусер пред три години.

„Бракот е избор. По мое мислење, многу е поважно да имате разбирарање за својот партнер, да бидете искрени, да бидете присутни. Бракот е само хартија. За мене тоа  значи многу, секако го почитувам. На сите нас ни е потребен ми се чини само еден совет. Да бидеме луѓе, но во онаа вистинска смисла која е заборавена денес“, изјавила Розга за српски „Информер“.

„Сакам само да сум здрава, а другото е лесно. Посакав дуетот кој го работам добро да помине и да ми се случи љубов. Прво љубов, па потоа бебе. Немам љубов, слободна сум“ изјавила Розга.

Извор : Женски магазин