БРАВО – ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ ОСТВАРИ ТРИ СРЕДБИ СО ТРОЈЦА ВИСОКИ СТРАНСКИ ДРЖАВНИЦИ НА САМИТОТ ВО БУГАРИЈА ,,ТРИ МОРИЊА”

0
1383

Меѓународна поддршка на највисоко можно ниво за македонската европерспектива и за идни инвестиции во Македонски железници.

Во рамки на самитот „Три мориња“, кој се одржува во Софија, Бугарија, остварив средби со заменик претседателот на Европската инвестициска банка, Лилјана Павлова, претседателот на Словенија, Борут Пахор и премиерот на Хрватска, Андреј Пленковиќ.

Фејсбук статус на директорот на македонски железници – инфраструктура,  Хари Локвенец.