БРАВО: ПО ЖЕСТОКАТА РЕАКЦИЈА НА ЖЕНИТЕ, НАУМ СТОИЛКОВСКИ СЕ ИЗВИНИ И ПОБАРА ПРОШКА!

0
1357

Бидејќи и тоа што го кажав не е протолкувано како извинување, еве ќе бидам појасен: изнесената метафора беше погрешно разбрана и протолкувана на погрешен начин, затоа се извинувам ако на некој начин сум предизвикал навреда или таа метафора предизвика навреда на нечии чувства.

Како син, брат, сопруг, татко, пријател никогаш не поддржувам ниту пак ќе поддржам сексизам или говор на омраза и останувам застапник за човечките права и слободи.
Како Човек барам прошка ако ненамерно сум погрешил.

Очекувам и овој мој јавен став да биде преземен од медиумите.

Фејсбук статус на Наум Стоилковски