БРАВО ЗА РОНАЛДО, ПОКАЖА ДЕКА ГОЛЕМО СРЦЕ: На терен влезе со детенцето од Сирија кое беше сопнато од лудата новинарка во Унгарија!

0
485

12043228_533229740166719_4205581007298905896_n