БРАВО ЗА МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ: Досега од мојата службена картичка немам потрошено ниту денар

0
771

– Парите на граѓаните треба да се штедат, досега од мојата службена картичка немам потрошено ниту еден денар. Затоа како влада досега сме потрошиле половина од сумата која ја трошела минатата влада.

Изјава на министерот за внатрешни, Оливер Спасовски во емисијата Само Вистина на Канал 5.