ДРЖАВНИОТ ПРОСВЕТЕН ИНСПЕКТОРАТ ВЛЕЗЕ ВО ДУВЛОТО ЗА ШТАНЦАЊЕ ДИПЛОМИ, УНИВЕРЗИТЕТОТ ТЕТОВО – ОДЗЕМЕНА Е МНОГУБРОЈНА ДОКУМЕНТАЦИЈА! НЕМА ВЕЌЕ ФАЛЦ ДИПЛОМИ!

0
1564

Државниот просветен инспекторат влезе во универзитетот во Тетово  за да изврши вонреден инспециски надзор – соопшти инспекторатот вечерва.

Ова следува откако од страна на инспеторот Ѓорѓи Илиевски беше посочено дека има наоди за  академско напредување на  актуелни функционери, членови на владата, меѓу кои министри и заменици.

Од инспекторатот велат дека наводите на инспкторот не се официјален туку личен став на инспекторот. Во соопштението на инспектроратот испратено вечерва  се наведува и следново:

Извор : ТВ24