Браво за македонската полиција! Експресно приведоа арамија кој нападна жена

0
348

Новиот начин на работа на полицијата што го најави министерот Спасовски веднаш се забележува на терен. Зголеменото присуство на полицијата придонесува и за полесно апсење на разбојниците. Проимер за тоа е денешниот настан во Скопје кога разбојник нападна жена и и го украде златниот ланец, но полицијата експресно го уапси.