БРАВО ДЕЧКИ, ВЛЕГОВТЕ ВО ИСТОРИЈАТА, АЈ СЕГА ОВА НЕПОТИЗМОТ ТАКВИ КАКО МИРА ДИЗЕЛ И ОСТАНАТИ РЕШЕТЕ ГО ПОШТО СКРЕНАВМЕ НЕРВНО И СЕ ОБОЛЕВМЕ ОД НЕРВОЗИ!

0
1968

Браво Заев, браво Радмила, браво Димитров, браво Спасовски, браво на сите министри, влеговте во светлата страна на историјата на државата, сега ајде да го средите овој непотизам со Мира Дизел и останати клонови бидејќи се скренавме нервно и се оболевме.