БРАВО – ДЕЧКИТЕ ОД ПРИЛЕПСКИОТ КЛУБ НА ,,ЛАЈОНС” ОРГАНИЗИРААТ СОБИРАЊЕТО НА ДОНАЦИИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

0
376

Членовите на прилепскиот клуб на ,,Лајонс” денес во центарот на градот под саат кулата поставија мини штанд за собирање средства за хуманитарни цели.