БРАВО – ГРАЃАНИТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД ОРГАНИЗАЦИЈАТА НА ВАКЦИНАЦИЈА ВО БОРИС ТРАЈКОВСКИ ШТО ЈА ОРГАНИЗИРАА ВЕНКО ФИЛИПЧЕ И ОЛИВЕР СПАСОВСКИ

0
1072

Граѓаните денес ја коментираа организацијата на вакцинација во салата Борис Трајковски која ја организираа министерот за здравство, Венко Филипче и министерот за внатрешни Оливер Спасовски по социјалната мрежа Твитер кои според коментарите ја организирале до перфекција како во сите европски земји по сите европски стандарди на безбедност и без многу чекање и турканици.