БРАВО – ГОРАН МИЛЕВСКИ И ЗОРАН ДИМИТРОВСКИ: Согласно алатката за транспарентност за 2021 година, како министер во Министерството за локална самоуправа заедно со заменикот министер, Зоран Димитровски имаме НУЛА денари трошоци за репрезентација.

0
1011

⭕ Согласно алатката за транспарентност за 2021 година, како министер во Министерството за локална самоуправа заедно со заменикот министер, Зоран Димитровски имаме 0️⃣ денари трошоци за репрезентација.
⭕ Сметката на министерството од како сум министер не сум ја искористил ниту еднаш за лични цели, платежната картичка наменета за министерот ја поништив веднаш откако стапив на функција министер.

Фејсбук статус на министерот за локална самоуправа, Горан Милевски.