БОЈКОТИРАМ УДРИЈА ПО МИЛЕНКО: ТОЈ Е АГЕНТ НА ВМРО ДПМНЕ, СО ЗАДАЧА ДА ГИ УБЕДУВА БОЈКОТИРАМ ДА СЕ ПРИКЛУЧАТ КОН ВМРО ДПМНЕ!

0
600

Бојкотирам удрија по Миленко : Тој е агент на ВМРО-ДПМНЕ , со задача да ги убедува Бојкотирам да се приклучат кон ВМРО-ДПМНЕ.