БОЈКОТИРАМ МУ УДРИЈА ЈАК РЕМЕТ НА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ: АЈ ДА СЕ КЛАДИМЕ ДЕКА АКО ДОЈДЕ ВМРО НА ВЛАСТ, ТИ ПАК ЌЕ БИДЕШ ДИРЕКТОР!

0
1213

– Пред 10 години ти реков на една средба дека тебе ти е судено да бидеш директор кога е ВМРО на власт, и сега пак тврдам, ако дојде пак ВМРО на власт, ти пак ќе бидеш директор, таков си ти…

Сашо Панговски од Бојкотирам го изремети Филип Петровски и тоа на крај на 2 саата интервју кое беше френдли за на крај да го отепаат и тоа многу јако, многу профи, браво Бојкотирам.