БОЈАН МАРИЧИЌ ГО УБИ ВЕЧНИОТ ВМРОВСКИ НАРИКАЧ : КАКО БЕ НЕ СЕ УМОРИ ЧОВЕЧЕ, ЛАЖЕШ ОД 1997-МА, ШИРИШ МРАК И НАЦИОНАЛИЗАМ, КАКО НЕ ТИ ЗДОСАДИ?!

0
2299

– И во 1997ма не ти поверував како средношколец кога ширеше национализам и омраза кон Албанците и сега не ти верувам, и на народот му е веќе здосадено од твоите лаги, како само не ти е срам 25 години тоа па тоа, како не се умори од лаги и национализам човеку?

Бојан Маричиќ го уби вечниот Влатче на ТВ 24. Браос, ваков однос треба со ВМРОВЦИТЕ, без милост на нивните блефови, лаги и манипулации, бандити едни режимски мафијашки!