БОЧВАРСКИ И МТСП ДЕНЕС РАСПРЕДЕЛИЈА СТАНОВИ НА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ ГРАЃАНИ ВО ПРОБИШТИП

0
405

✅️ Водиме континуирана грижа за социјално ранливите категории на граѓани, обезбедуваме кров над глава за граѓаните на кои тоа им е најпотребно.

👉 Денеска извршивме прелиминарна распределба на социјалната зграда во Пробиштип, обезбедуваме похумани услови за живот на социјално загрозените граѓани од оваа општина.

Фејсбук статус на министерот Благој Бочварски.