БОЦКАТА МУ НАЈДЕ МААНА НА ПЕНДАРОВСКИ, АМА ЗА ФИКУСОТ ЌУТЕШЕ ДОДЕКА БЕШЕ НЕГОВ ПОМОШНИК, ПРЕВЕДУВАЧ А ПОТОА И АМБАСАДОР ВО БРАЗИЛ

0
516

Ивица Боцевски, екс амбасадорот во Бразил му најде маана на претседателот Стево Пендаровски, ама затоа пак за Иванов ќутеше додека беше негов помошник, преведувач а подоцна и акредитиран амбасадор во Бразил од негова страна.