БОЦКАТА Е КРАЛОТ НА МАКЕДОНСКИТЕ КАМЕЛЕОНИ

0
560

Бивш член на СДСМ. Бивш портпарол на влада на ВМРО-ДПМНЕ. Бивш кандидат за пратеник на ЛДП. Бивш амерички магистрант. Бивш амбасадор, На функција про-амерички, како радио водител и експерт – Русофил. Овој не работи како бавча !