Борјан Јовановски : Ќе го продолжам делото на мојот татко, Мето Јовановски кого го погребав со клеветата на удбашите од ВМРО дека е кодош и предавник

0
5085

Мето Јовановски мојот татко и борец за човекови права го погребав со клеветата на удбашите од ВМРО дека е кодош и предавник на својот народ. Ниту едно од копилињата фашистички што ги смислуваа пакостите не го гледам на ова видео #гадови #ќесилежите а јас ќе го продолжам неговото дело со исправена глава.

Фејсбук статус на Борјан Јовановски