БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ ЕКСПЛОДИРА НА ФЕЈСБУК И ЖЕСТОКО ГО МАСАКРИРА КУРТОНОТ МИЛЕНКО НА НЕГОВИОТ ФАН ПЕЈЏ – ТИ СИ ФАШИСТ, СТОКА!!!

0
4347

Screenshot_16 Screenshot_12 Screenshot_13 Screenshot_14 Screenshot_15