БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ: АМЕРИКАНЦИТЕ СЕ ФАТИЈА ЗА МЕТЛАТА, ЌЕ СЕ ЧИСТИ ПОЛИТИЧКОТО ЃУБРЕ ОД ЗЕМЈАВА

0
805

Борјан Јовановски во подкастот на ,,Политиканти” изјави дека САД сериозно си ја сфатиле работата и дека се фаќаат за метлата да го чистат политичкиот шлајм во земјава со нивна методологија на работа.