БОРЈАН : НА ЛОКАЛНИТЕ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ МЛАДИ ДЕЧКИ ГЛАСАА ЗА ЛЕВИЦА ЗАТОА ШТО ТИЕ ВЕТИЈА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА МАРИХУАНАТА!

0
94
  • Чув дека во Општина Аеродром на локалните избори млади дечки гласале за Левица затоа што ќе се залагале за легализација на марихуаната.

Борјан Јовановски во ,,Тешки Муабети”.