БОРЈАН ГИ ОТЕПА ЛОЛЕК И БОЛЕК ИЗ КУРТОН АЛФА ТВ ПРИКАЗУЈЕ : ГРУЕВИЗМОТ НИ ГИ ПОРЕМЕТИ ЖИВОТИТЕ, ФРЛИВМЕ ЕДНА ЦЕЛА ДЕКАДА ВО ВОДА, ЈА ПОТРОШИВМЕ ЗА ЧИСТО ЏАБЕ

0
2126

Вечерва на Алфа ТВ гостин беше новинарот Борјан Јовановски кој вербално ги отепа и масакрира уредниците на емисијата ,,Заспиј ако можеш која се емитува на Алфа ТВ во вечерен термин од 22 и 30 часот.