БОРЈАН ВО ИНФОМАКС : СДСМ ИЗГУБИ ОД СВОЈАТА СТАРА БОЛКА, АРОГАНЦИЈАТА!

0
195
  • Стара болка на СДСМ, ароганција, као ја еј да важи нема проблем ќе завршиме работа.

    Мечка : И телефонот исклучен.

Борјан Јованоски во ,,Инфомакс”.