БОРЈАН : БАЗАТА НА СДСМ Е КЛИЕНТЕЛИСТИЧКИ НАСТРОЕНА

0
150
  • Мене повеќе ме загрижува самата база. Која повторно ќе кажам е клиентелистички расположена.

    Не може еден човек да донесе вредности во еден систем како што е социјалдемократијата и социјал демократската партија, тоа може со повеќе луѓе кои имаат ентузијазам.

Борјан Јовановски во ,,Тешки Муабети”.