БОРЧЕ ЈОВЧЕСКИ ИМ ВЕТИ НА ПРИЛЕПЧАНИ ПАРК ЗА ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ НА МОГИЛАТА НА НЕПОБЕДЕНИТЕ

0
342

Кога утрото и неделата ќе ја започнеш со прошетка, неделата што претстои мора да биде добра.

Планираната изградба на парк за миленици на Могилата на непобедените, ќе ги врати дружбите на љубителите на домашни миленичиња.

Фејсбук статус на кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ , Борче Јовчески.