Борбата продолжува – гласот победува!

0
797

Ние, Зоран Заев, Вера Бунтеска, Томче Кежаровски, Златко Ориѓански, Ирена Ристиќ, Бени Шакири, Влатко Васиљ, Атанас Костовски, ве повикуваме преку Граѓански марш, на 11 октомври, сите заедно да се огласиме со силна слободарска порака.

Ние граѓаните склучивме сојуз. Си го враќаме животот! Ја враќаме слободата!

Маршираме против сиромаштијата, за повисоки плати, за работни места, за правда.

Маршираме за граѓанскиот глас.

Нашето оружје денес е гласот! ДА за живот во Македонија, НЕ за режимот.