БООО, И КОМУЊАРИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА: НАД 100 000 НАРОД МАРШИРАШЕ ЗА ЕУ И НАТО!!!

0
1024

БООО, И КОМУЊАРИТЕ СЕ ПРЕТЕРАА: НАД 100 000 НАРОД МАРШИРАШЕ ЗА ЕУ И НАТО!!!