БОМБА СО РАЗОРНА МОЌ : ДБК го снимила со камера рускиот дипломат како дели пари на луѓе во Македонија кои работат за Русија!

0
1540

РУСКИОТ ДИПЛОМАТ ФАТЕН НА КАМЕРА

За руското мешање поради кое беше протеран еден руски дипломат, сѐ е скоцкано како „топ сикрет“.

Вакви информации, ем тешко се докажуваат, ем ретко се поткрепуваат со документи, ама „странски служби“ шпекулираат дека дипломатот бил фатен на дело како врбува фаца од интерес за нив, имало и кеш за исплата, а сето тоа било и „овековечено“ од нашите служби.

Повеќе за ова во новиот број на неделникот Фокус.