БОМБА ОД ТОДОР ПЕТРОВ : ЗАЕВ Е ВО ПРАВО, ИЗБОРИ ТРЕБА ДА ИМА НА 21 ЈУНИ!

0
686

Според владината уредба за изборите од 21.03, донесена без Закон за вонредна состојба и одлука на Собранието како и сите останати, а која Уставниот не ја поништи, избори треба да има на 21.06 независно дали тоа некому се допаѓа. Опозицијата и’ го одобри тој башибозук на Владата! – Твитер профил на претседателот на СМК, Тодор Петров.