БОМБА ОД КИРАЦОВСКИ: КОНЕЧНО ЌЕ ВОВЕДЕМЕ РЕД СО ИЗВРШИТЕЛИТЕ, ПОЧНА РАСПРАВАТА ВО СОБРАНИЕ!!!

0
1887

Во тек е седницата на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците на која се одвива јавна расправа за предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за извршување.

Главна цел е поевтинување, олеснување и поедноставување на постапката на извршување.

Работно во интерес на граѓаните!

Фејсбук статус на ген. секретар на СДСМ, Александар Кирацовски