БОМБА НА 360 СТЕПЕНИ : ЗЕМЈИТЕ ПРИЈАТЕЛИ НА МАКЕДОНИЈА ВО БРИСЕЛ ЖЕСТОКО ГО НАПАДНАЛЕ МАКРОН ПОРАДИ ВЕТОТО КОН НАС ПРИ ШТО ФРАНЦУСКИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ ГО НАПУШТИЛ СОСТАНОКОТ

0
1730

Францускиот претседател, Емануел Макрон, го напуштил денешното продолжение на Европскиот совет, соочен со жестока критика од повеќемина колеги од други земји-членки поради тоа што не се согласува со одлука за отворање преговори со Северна Македонија, сведочи за „360 Степени“ дипломат присутен на состанокот.

Повеќе на 360 Степени на следниот линк.