БОМБА НА ЉУПЧО ПАЛЕВСКИ – ПАЛЧО: МИЦКОВСКИ НЕ СЕ НОСИ ДОБРО СО ПОЛИТИЧКАТА МОЌ, ГЛЕДАМЕ ОВИЕ ДЕНОВИ КАКО ШЕТА ПО КАФАНИ КАКО СУЛТАН

0
2065

– Неизживеано дете, петкаш, бубалица, ќе му дадеш власт и моќ, преку Наќе Чулев и го гледаш како лумпува по кафани, швалерки, никој ништо не му може… Мицковски не се носи добро со моќта, му ја поматува свеста!

Љупчо Палевски – Палчо во емисијата Во Центар.