БОМБА НА ЉУБЧО, ЕФТОВ ЈА ПРЕКИНА ЕМИСИЈАТА ШТОМ СЕ СПОМЕНА ИМЕТО НА НАФТЕНИОТ ГИГАНТ ,,МАКПЕТРОЛ” КОЈ ВОДИ ВОЈНА ПРОТИВ ВЛАДАТА ЗА ДА ГО ЗАДРЖИ МОНОПОЛОТ СО ЕНЕРГЕНСИ КОЈ ВРЕДИ 1 МИЛИЈАРДА ЕВРА

0
735
  • Васко Ефтов ја прекина емисијата веднаш штом се спомена името на нафтениот гигант ,,Макпетрол” кој води војна со владата за да го задржи  монополот со енергенси кој вреди една милијарда евра.