БОМБА НА ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ: Кога бев премиер, брачниот пар судии Михајло и Филимена Маневски ми бараа пари да однесат фирми фиктивно во стечај?!?!

0
2000

– Брачниот пар Михајло и Филимена дрмаа со судството во ерата на Груевски, а во мое време кога бев премиер токму тие од позиција на судии ми бараа пари за да однесат фирми вештачки во стечај, па сега видете вие какви кадри раководат со нашето судство!

Љубчо Георгиевски на ТВ 24.