БОМБА НА ЈАНКО БАЧЕВ: Полицијата ме повика на разговор за качувањето на полицискиот хермелин, не отидов, им реков дека не ги признавам како власт можат само на сила да ме уапсат, за жал не го направија тоа ќе ми направеа најголема кампања!

0
1209

– Полицијата дојде во градска болница да ми земе изјава откако бев повреден и ме поканија да одам во полициска станица поради качувањето на полициското возило пред собрание, им реков дека нема да одам затоа што не ги признавам, можат само на сила да ме уапсат, но за жал не го направија тоа, ќе ми направеа бесплатна промоција.

Лидерот на Единствена Македонија, Јанко Бачев.