БОМБА НА ЈАКИМОВСКИ : МИЦКОСКИ МИ СЕ ЗАКАНУВА ДЕКА АКО СТАНЕЛ ПРЕМИЕР ЌЕ МЕ ВАДЕЛЕ ОД ОПШТИНА КАРПОШ СО ЛИСИЦИ

0
673
  • Ми пренесоа дека каде и да оди Мицковски на мои луѓе им се заканува да ме остават и да му станат негови советници со закана дека кога ќе станел премиер ќе ме изнесувал од општина со лисици на рацете. Говедо едно! Престани да се закануваш и да тепаш советници, ако си маж дојди лично да се пресметаш со мене!

Јакимовски на Инфомакс.