БОМБА НА ЈАДРАНКА КОСТОВА: Ова што го прави Геро не е ново, и Миленко лаеше за Младенов за црни пари кога се отвори дневен Фокус иако парите беа од хипотекарен кредит на семејната куќа на Никола Младенов!

0
1075

– Секогаш кога се отвора нов медиум, одма почнува хајка со оцрнување, така беше пред 10 години кога се отвори дневен Фокус, па Миленко лаеше по Младенов дека со црни пари го отворал весникот, иако Младенов зема кредит и ја заложи куќата за да го почне весникот. Еве и сега Геро тера хајка против тебе Боки за 1 ТВ.

Јадранка Костова во интервју со Боки 13-ка.