БОМБА НА ШИЛЕГОВ: Понекогаш се чудам дали во ВМРО ДПМНЕ имаат два грама мозок, 30 години владеат со Скопје и сега им текна зашто немало метро, мостови, чист воздух?!?!

0
1212

– Од 1991-ва до 2017-та со мал исклучок на пола мандат на Пенов кога му дававме политичка поддршка, со Скопје владее ВМРО ДПМНЕ! И сега им текна зашто немало мостови, немало метро, загаден бил воздух, имало улични кучиња, имало депонии, немало доволно булевари?!?! Па имаат ли овие луѓе два грама мозок во тоа лејките?! Јас за 2,5 години треба сега да решам како магионичар грешки што се трупале 30 години кога они менаџирале со градот?!?! Они треба да разберат дека Скопје не е политика, тоа е над политиката, се работи за реални проблеми на граѓаните и треба да се обединиме за доброто на Скопјани.

Шилегов во свој стил на Слободна ТВ.