БОМБА НА ШЕКЕРИНСКА: ТАКТИКАТА НА ВМРО ДПМНЕ ОВАА КАМПАЊА Е ЌЕ ИМ ИСТУРИМЕ ПО ЕДНА КОФА ЛАЈНА НА ГЛАВАТА НА СИТЕ ПОЛИТИЧАРИ ОД СДСМ ПА ОНИ ДОДЕКА СЕ ЧИСТАТ НИЕ ЌЕ ГИ ПОБЕДИМЕ!

0
1113

– Тактиката на ВМРО ДПМНЕ на овие избори е ќе им истуриме по една кофа со лајна врз главите на сите политичари од СДСМ па они додека се чистат ние ќе ги победиме. Тоа е тоа што се прави со лажните вести и медиумите под нивна контрола!

Радмила Шекеринска во Само Вистина на Канал 5.