БОМБА НА ЧЛЕН ОД ВИНОЖИТО КОЈ СЕ ЈАВИ ВО ЕМИСИЈА НА ТВ 24: Животот на Македонците во Грција по договорот од Преспа многу се подобри, сега не третираат како луѓе, пред тоа не множеа со нула!!!

0
1477

– Почнаа да ни дозволуваат да издаваме книги, да правиме семинари, да бараме права, да се означуваме како Македонци, едноставно нашиот живот се препороди по договорот од Преспа, пред тоа не множеа со нула!

Ова го кажа член на Виножито, Пападакис, кој се јави во емисијата Отворено 24 на ТВ 24.