БОМБА НА ФРОСИНА РЕМЕНСКИ: Една од причините за лошиот резултат на Стево е и лошата медиска промоција на успесите на новата власт на локално и централно ниво!

0
1329

– Една од причините за лошите резултати е и тоа што граѓаните не се информирани за дел од мерките на власта на локално и централно ниво, така да затаила медиската презентација и тоа го знаеме како слабост и ќе го имаме на ум кога ќе носиме одлуки во идниот период.

Фросина Ременски на Телма.