БОМБА НА ФОКУС : РЕЖИМСКОТО ПУВАЛО ОД ГДОМ ВЛАХОВ МИЦОВ ЛАЕЛ ЗА ДА ДОБИЕ ПОДАРОК СТАН, РАБОТА ВО ИНСТИТУТОТ ЗА ИСТОРИЈА КАКО УНИВЕРЗИТЕТСКИ ПРОФЕСОР!

0
1629

Неделникот Фокус направил интервју со професорката д-р Катерина Тодоровска која е член на комисијата на рецензија за давање нови титули во институтот за историја, во кое таа открива дека едно од најгласните режимски кучиња Стефан Влахов Мицов, инаку ГДОМЕЦ, гостин во емисиите на Миленко, иницијаторот на движењето Македонски Манифест, од државата бил силно туркан да стане научен советник во институтот а со тоа и да се стекне со титулата редовен универзитетски професор по историја!

micovstranskijaciknapiustanje-28382

Во исто време, професорката Тодоровска открива дека државата т.е режимот на ДПМНЕ на овој копук и куртон му дала и стан и претходно и работа во самиот институт како надворешен советник.

На ова ние би додале и колумнистички ангажман во Република, платен гостин во Миленко Шоу, емисија на Радио Слободна Македонија, а сигурно кучето има лапнато и доста грантови за книги, истражувања, сценарија и што ли уште не…

919d0f_c6ddfde73e3647cdb937773819231d0f

Добро, добро се има омрсено ова курвиче кое ни дојде од Бугарија за да ги брани националните интереси во земјава за добар кеш!

А притоа копилево дење ноќе плука по опозицијата како била платеничка и се продала за грст пари за да ја уништува земјата?!?!?!

МАМЕТО БРЕ ПАРАЗИТСКО КУРВИНСКО, ЗЕМЈАВА ВРИЕ СО ВАКВИ КРЛЕЖИ!!!

Мактел