БОМБА НА ФОКУС : Лоша проценка на тајкунот Орце Камчев!

0
3889

Не, драги мои, овде не станува збор за рекет, туку за ПОТКУП, МИТО, ако сакате РУШВЕТ!!! Е, тука веќе има логика ‒ во голем зорт си и нудиш и плаќаш неброени пари за да го купиш обвинителот, и тоа специјалниот, па потаму ако треба плаќаш да го купиш судијата, па како придружни вокали потоа ќе купиш по некој медиум и така сѐ по ред за да се избегне казната

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК