БОМБА НА ФИЛИП ПЕТРОВСКИ : ПОЗНАВАЈЌИ ГО ЛАТАС НЕ БИ ОТИШОЛ НА ТАКВО ИНТЕРВЈУ АКО НЕМА ДОГОВОР СО НЕКОГО БИДЕЈЌИ ТОЈ ЗНАЕ ДЕКА ПУБЛИКАТА НА ЛАЗАРОВ УТРЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ ПОЛИТЧКИ АТРАКТИВНА СО ПРАВО НА ГЛАС А ТИЕ ДА СТАНАТ ГЛАСАЧИ КОИ МОЖЕ ДА СЕ УПОТРЕБАТ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА НЕКАКВА СТРУКТУРА!

0
748
  • Познавајќи го Латас тој не би отишол ако нема договор со некого и ако нема некаков рачун, некаква пресметка за тоа каде треба потоа да излезе, оти нели тој е свесен за тоа и свесно ја вложува таа гледаност како и името негово во анонимус со поинаква публика која може во иднина да стане политички атрактивна со право на глас кои може да станат гласачи.

    Јас мислам дека позади ова има испланирана политичка операција да се привлече внимание и да се произведе во даден момент политички ефект за потребите на некаква структура.

Филип Петровски во емисијата на ,,Инфомакс”.