БОМБА НА ТРАЈКОВСКА: ДУИ НАМЕРНО ГО САБОТИРАШЕ ПРВИОТ КРУГ ЗА ВО ВТОРИОТ ДА НАПРАВИ БУМ И ДА ЈА ПОКАЖЕ СИЛАТА И ДА СЕ ПРЕСТАВИ КАКО НЕПРИКОСНОВЕНА СИЛА КАЈ АЛБАНЦИТЕ!

0
1193

– ДУИ ќе сака во вториот круг да направи комплетен пресврт во корист на Стево и со тоа да покаже дека е сеуште неприкосновена политичка сила кај Албанците. Тие во првиот круг речиси и не учествуваа, се фокусираа на победа во Дебар и оставија Села и Касами да се измерат колку тежат со Река.

Оливера Трајковска на Канал 77.