БОМБА НА ТРАЈАНОВ: ГРУЕВСКИ МИ СЕ НАЛУТИ ШТО НЕ ГЛАСАВ ЗА АМНЕСТИЈА ЗА ХАШКИТЕ СЛУЧАИ

0
227
  • Лидерот на ДС, Павле Трајанов во интервју за ,,Радио Лидер” кај Љупче Златев изјави дека екс лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и екс премиерот Никола Груевски му се налутил во тоа време затоа што не глсал за амнестијата за хашките случаи кои од Хаг беа испратени да се затворат во земјава.